Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Linda - 25 februari 2010 20:33

Har varit och fyndat några böcker på bokrean idag. Var inte alltför lätt att ta sig runt borden med barnvagn utan att alla människor blev irriterad på mig men det får man ta. Hittade många böcker jag ville ha men tillslut bestämde jag mig för att sortera ut de jag verkligen ville ha, så det slutade med tre fynd och en till ordinarie pris. Ingen av böckerna var till mig, letade en bok om virkning men de hade inga handarbetsböcker på Åhlens (inte som jag hittade). Tristan fick boken vi läste på biblioteket igår. Han började bita och vända blad innan vi kommit till kassan och när jag väl skulle betala den blev han riktigt arg för att jag tog den ifrån honom. Sedan höll han i den till vi skulle ta bussen hem och händerna blev inpackade.


  

Äntligen kalas (redan biten på), två fingerdocksböcker (en om krokodilen Sven och en om en förvirrad larv) och så självklart Lotta Nyman =)

 

Tristan har äntligen ätit en hel flaska av den nya ersättningen. Ren lycka när allt slank ner utan protester. Har börjat få igång magen också men det går segt. Så himla jobbigt att se honom sitta och knysta så han blir alldelens röd i ansiktet. Önskar att vi kunde hjälpa honom och trycka på. Förhoppningsvis gör det inte så ont som det ser ut att göra. Det är tur att han är en väldigt glad och lekfull kille, verkar inte lida alls av sin mage. Tror att jag ibland tycker det är jobbigare än vad det säkert är.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards